A když říkáme speciální, nakonec je speciální maximálně asi cena. V pevném stylovém, černě lakovaném obalu totiž firma DreamCase nenabízí nic víc než sadu padnoucích matrací, kterou rozložíte do prostoru kufru a složených zadních sedaček.

DreamCase tvrdí, že díky jejich nápadu se v Modelu S vyspí pohodlně dva dospělí lidé. Rozložení této srandy má zabrat pouhých 2,5 minuty, přičemž matrací jsou v balení celkem čtyři kusy. Rovné podlahy se zajistí díky samotnému obalu, který umístěním v kufru vyrovná úroveň se sklopenými sedačkami.

BMW X3.
Nové BMW X3 už dostalo české ceny. Na kolik vyjde nejsilnější verze M40i?

Zbytek úžasného marketingového nápadu si dále hraje s luxusními slovíčky a superlativy. Matrace jsou tak vytvořené z několika vrstev takzvané „paměťové“ pěny a jejich potah je zase vytvořen z mikrovláken. Ke všemu pak dostanete dva malé polštářky.

Nacpat všechno zpátky do obalu má nakonec trvat jen 30 vteřin. Celé balení vám však zabere pořádnou část zavazadlového prostoru vaší Tesly.

Jestli mají pasažéři v elektrickém liftbacku spát s otevřenými pátými dveřmi, nebo je bezpečné je zavřít, není uvedeno. Otázkou také možná zůstává, kolik přesně majitelů využívá svoji Teslu tímto způsobem a kolik majitelů jezdí s moderním elektromobilem vůbec kempovat?

Neoficiální grafická ilustrace konceptu Audi Type C8.
Audi zvažuje výrobu hypersportu. Prozatím si ale počkáme, prioritou jsou SUV

Cena spacího příslušenství totiž není zrovna nízká. Za základní verzi dáte v přepočtu asi 22 tisíc korun. Dražší varianta vyjde na přibližně 24 tisíc korun a za to dostanete navíc saténově bavlněné povlečení.

Vypadá to tedy, že většina lidí stejně nakonec skončí ve spacáku, nebo si za tuto cenu koupí pár dní v luxusním hotelu.

Zdroj: Youtube
Zdroj: Youtube