Především v případě, když jedete do konkrétní destinace na kratší dobu, je optimální si spíše auto výhodně půjčit. Dnes na trhu existuje spousta autopůjčoven, které nabízejí své služby v odlišných cenových relacích. Právě proto se vyplatí si jejich nabídky precizně porovnat. Co všechno je třeba brát v potaz a kde si půjčit auto rychle, levně a efektivně? Na všechny tyto otázky vám odpovíme v následujících řádcích.

Cena v hlavní roli
V první řadě je nezbytné zaměřit se na cenu. Na trhu se bohužel stále najdou společnosti, které si účtují neúměrně vysoké sumy. Stejně tak mohou mít ve svých cenách ukryté také další poplatky. Soustředit byste se měli na to, kolik zaplatíte za pojištění. U mnohých autopůjčoven je již zahrnuto v částce, kterou jejich klient zaplatí za půjčení vozu na stanovenou dobu. Určitě není od věci si zkontrolovat, jestli jsou v ceně zahrnuty i letištní poplatky a asistenční služby.

Kde všude si můžete půjčit vůz?
Rozhodujícím faktorem by měla být i flexibilita konkrétní autopůjčovny. Jinými slovy, půjčit si auto musíte mít možnost fakticky po celém světě. Výborné je i neomezené kilometrovné. Za půjčení zaplatíte určitou fixní sumu a nezáleží na tom, kam pojedete a kolik kilometrů při své cestě urazíte.

Vsaďte na specialisty
Jestliže chcete mít jistotu správného výběru, vsaďte na profesionály. Naším tipem je společnost Levnaautopujcovna.cz poskytující své služby již od roku 2010. Aktuálně nabízí možnost půjčení vozu ve více než 22 000 lokalitách v celkem 170 zemích světa. Jejich ceny jsou nejnižší a nabízí i spousty dalších výhod. Přesvědčit se o nich můžete sami na www.levnaautopujcovna.cz/.