Pokud si říkáte, že obalit supersport do chromované fólie je docela fádní způsob odlišení se od stáda, producent, DJ a milovník electro housu Deadmau5 s vámi bude souhlasit.

Před pár lety totiž své tehdy zbrusu nové Lamborghini Huracán nechal obalit fólií do motivu internetové senzace Nyan Cat, která se poprvé objevila ve formě YouTube videa v roce 2011.

Ford „Pete Henderson“ Roadster.
Tento hot rod kdysi porazil závodního koně a stal se slavným. Teď míří do dražby

Výsledkem bylo Lambo ve světle modré barvě s kreslenou létající kočkou, která má místo těla Pop-Tart (americká sladkost) a line se za ní duha. Dále už se tak podle DJe nejednalo o Lamborghini, nýbrž o Nyanborghini.

Ve stejných barvách měl Deadmau5 už mimochodem i Ferrari 458 Italia, čímž kdysi pořádně rozhořčil samotnou italskou automobilku, které se tato úprava exteriéru opravdu hodně nelíbila. Dále se v garáži DJe najde i McLaren P1 nebo BAC Mono, právě zmiňované Nyanborghini je však nyní na prodej a je zaručeně nejšílenější.

Volkswagen Passat Variant.
Sháníte ojeté auto s dieselem? Těmto motorům se vyhněte obloukem

Kolik chce DJ za extrovertní auto peněz? V přepočtu asi 5,1 milionu korun, přičemž najeto má pouze 2736 km. Na trhu lehce ojetých Huracánů tedy zcela normální cenovka.

Deadmau5 nakonec chápe, že někteří zájemci by nechtěli jezdit s křiklavým supersportem, který má na dveřích létající kočičku. V inzerátu tak zmiňuje, že fólii lze odstranit stejně jako současnou barvu brzdových třmenů. Ty jsou růžové…

Možná by to však nakonec byla škoda. Takto obalené Lamborghini je jediné na světě, a pokud sláva kanadského DJe bude dále růst, možná by se z něj mohl stát sběratelský předmět. Pro dostatečně zámožné fanoušky electro housu jedinečná koupě.