Předchozí
1 z 2
Další

Přestože nejde o oficiální fotky, je jasné, že tohle skutečně je sedmá generace sportovního sedanu BMW řady 3. K fotkám uniklým z konfigurátoru se jako první dostali lidé z fanouškovského fór BimmerPost a následně se jako lavina valí světem internetu. Uniklé fotky zobrazují novinku ve všech zkraje nabízených provedení včetně vrcholného modelu M340i xDrive, výbavy Sport Line a paketu M Sport.

Zdroj: BMW

Novinka s interním označení G20 vypadá proporčně dobře vyvážená a také výrazně agresivnější, než předchůdce. Nový design světlometů nejenže vypadá skvěle, ale rovněž dává prostor na umístění BMW laserových dálkových světel, které mají dosvit až 560 metrů! Zadní nová světla vůz opticky rozšiřují.

Z boku vyniká prodloužený rozvor, díky němuž nová „trojka“ působí elegantněji. Eleganci nového BMW řady 3 Sedan lze spolehlivě přebít sportovní výbavou, jakou nabízí vrcholný model M340i xDrive či paket M Sport. Standardně jde o nárazníky, prahy a rozdílné koncovky výfuků.

Zdroj: BMW

Co se vzhledu exteriéru týče, BMW nabízí ke stávající paletě čtyři nové barvy: šedou Dravit Grey, modrou Tansanit Blue II, černou Citrin Black II a bronzovou Vermont Bronze.

U Hennessey postavili další extrémní šestikolku

V interiéru probíhá stejné téma jako u nové

X5 a Z4 – digitální přístrojový štít, který po pravé straně doplňuje kontrolní displej. Opticky to vypadá jako jeden celek. Nové jsou také sedadla, ovládání klimatizace a volant v několika provedení.

Další informace a oficiální fotky přineseme zítra po oficiální premiéře.