Stejné designové motivy jako v případě limitované série Yaris GRMN použila Toyota při tvorbě nové verze městského vozu Yaris GR. To znamená, že například střecha je v černo-bílé kombinaci, nad zadním sklem se nachází velký spojler, hlavní světlomety jsou zatmavené a na předním i zadním nárazníku se může nacházet červená linka.

Uvnitř pak řidič bude držet volant z modelu GT 86 a bude si hovět ve sportovních sedačkách. Samozřejmostí je přítomnost log GR jak v exteriéru, tak i v interiéru.

Další SUV značky Seat
Víme, jak to je s fotkou Cupra: Snímek odhaluje již čtvrté SUV španělské značky

Toyota se soustředila na vylepšení jízdních vlastností oproti klasickému Yarisu. To znamená, že upravila některé díly podvozku, použila tvrdší tlumiče Sachs a snížila světlou výšku o 11 milimetrů. Vůz také bude jezdit na stejných pneumatikách jako Yaris GRMN. Jsou jimi Bridgestone Potenza RE50 205/45 R17 namontované na černých discích.

Bohužel méně příznivou zprávou pro milovníky sportovního svezení je skutečnost, že pod kapotou se nachází hybridní ústrojí složené z elektromotoru a zážehové patnáctistovky, které poskytuje maximální výkon 74 kW.