Poprvé tak vidíme novou 911 GT2 RS v dokončeném stavu. Jelikož se ovšem nejedná o zcela oficiální představení společně se zveřejněním technických údajů, prozatím si můžeme rozebrat zejména design.

Auto si zachovává vzezření atmosférické 911 GT3 RS, přičemž přeplňovaná GT2 RS přináší ještě další porci karbonových dílů. Nové jsou pak nárazníky vepředu i vzadu, objevuje se tu napůl lakovaná karbonová kapota a střecha, jiná jsou také kola se středovou maticí a nechybí obří zadní křídlo.

Před nehodou Richard Hammond ztratil nad autem kontrolu.
Hammondova nehoda: Co přesně se stalo? Clarkson si už myslel, že je kolega mrtvý

V interiéru vidíme volant a přední sloupky čalouněné červenou alcantarou, dál dvojici karbonových skořepin a za nimi ochranný rám.

Přestože výkonové parametry nebyly ještě zcela potvrzeny, mluví se o 3,8litrovém boxeru se dvěma turbodmychadly pocházejícím z modelu Turbo S. V GT2 RS má být ovšem naladěn na výkon přes 650 koní (478 kW) a točivý moment 750 Nm. Díky tomu se má jednat o dosud vůbec nejvýkonnější verzi Porsche 911.

Do areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice se po roce vrátila motoristická slavnost Legendy.
Do Prahy se vrátily Legendy, ukazují stroje za miliardu. Pokračuje se i v neděli

Celkové představení vozu by mělo proběhnout co nevidět. Ještě než se ke GT2 RS dostanou samotní hráči, v reálu se auto objeví určitě v září na autosalonu ve Frankfurtu.

Nová Forza Motorsport 7 se dostane do prodeje 3. října pro PC a konzoli Xbox One. Pro novu generaci Xbox One X bude hra dostupná od 7. listopadu.

Na video z herní výstavy E3 se podívejte níže, premiéra vozu začíná v čase 47:17.

Zdroj: Youtube