Jeden motor ve dvou výkonových verzích a a čtyři stupně výbavy. A na výběr bude samozřejmě jak pohon předních, tak i všech kol nebo manuální či automatická CVT převodovka. Tak se dostaví na český trh celosvětově úspěšná Honda CR-V.

Základní verze, kterou pohání zážehová přeplňovaná patnáctistovka s výkonem 173 koňských sil, má pohon pouze předních kol a manuální převodovku, stojí v nejnižší výbavě s označením Executive 669 900 Kč.

Honda CR-V (2018)
Zkusili jsme novou generaci nejžádanějšího SUV na světě. Honda CR-V má až 7 mist

Tato cena zahrnuje například rovněž šest airbagů, asistent pro rozjezdy v kopcích, systém eCall, varování před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu, systém pro čtení dopravních značek, bezklíčkový vstup a startování, automatickou klimatizaci, rádio, zadní parkovací kameru,  LED světlomety, sedmnáctipalcová kola z lehkých slitin i dojezdové kolo.

Nová Honda CR-V může být i sedmimístná. Za dvojici sedaček do třetí řady se připlácí 45 000 Kč. Tuto možnost však získají pouze zájemci o výbavový stupeň Lifestyle.

Nejlevnější Honda CR-V s pohonem všech kol stojí 799 900 Kč. Se silnějším motorem a s převodovkou CVT pak 854 900 Kč. Nejdražší verzí v ceníku je CR-V se silnější verzí motoru, pohonem všech kol a převodovkou CVT. Ve výbavě takového SUV je už třeba i head-up displej, vyhřívání kožených sedaček vpředu i vzadu, devatenáctipalcová kola, střešní ližiny, panoramatická otevírací střecha, multimediální systém se sedmipalcovou dotykovou obrazovkou a navigací, duální automatická klimatizace, vyhřívaný volant, inteligentní adaptivní tempomat a sada bezpečnostních asistentů. Včetně sledování mrtvého úhlu a asistenta pro jízdu v kolonách.