Novinky od Aston Martin se dočkáme na konci příštího roku a výroba bude probíhat ve zcela novém závodě St. Athan v jižním Walesu. Mimochodem, nový výrobní závod je postaven v sousedství tří starých leteckých hangárů patřících ministerstvu obrany.

V St. Athanu vznikne na 750 nových pracovních míst a závod se tak zařadí do struktury společnosti vedle závodů Gaydon a Newport Pagnell. Podle dostupných informací se nové SUV od značky Aston Martin bude jmenovat Verekai, což je název odvozený od latinského slova „kdekoliv“. Přestože to na první poslech zní trochu kostrbatě, jde o vhodně pojmenování pro terénně zaměřený automobil. Designově bude vycházet z konceptu Aston Martin DBX.

BMW 8 Cabrio
BMW řady 8 Cabrio poprvé bez maskování!

Co se pohonných jednotek týče, v pánu je jak vidlicový osmiválec od AMG, tak mohutný vidlicový dvanáctiválec, stejně jako hybridní systém, nedávno představený v AMG GT 4-Door Coupé.

O vznětové variantě Andy Palmer, generální ředitel Aston Martin, prohlásil, že tento typ motoru je mrtvý. Alespoň pro Aston Martin ano. A jak se zdá, mrtvé je také plně elektrické provedení, o kterém Aston Martin také vážně uvažoval.