Minivan Honda Odyssey je v USA velmi populárním vozem, který cílí na rodiny s větším počtem dětí. I proto je vybavena systémy, jež zajišťují dětem bezpečí a zábavu během jízdy.

Kromě systému potlačování ruchů v interiéru, aby si celá rodina mohla v klidu povídat i přes tři řady sedadel, a kamer s nočním viděním pro kontrolu dětí na zadních sedačkách, tak Odyssey nabízí i výklopný stropní monitor s prémiovou zábavní službou EPIX, která umožňuje sledovat široký výběr filmů.

Lexus RX 350.
Lexus nabídne sedmimístné provedení crossoveru RX

Bohužel na opravdu rozsáhlou nabídku filmů nyní Honda takzvaně dojela, když jedna z redaktorek magazínu Forbes zjistila, že v abecedním pořadí mezi dokumenty a horory byly na výběr bez jakéhokoliv omezení i erotické filmy.

Na zarážející filmovou kategorii podle všeho narazil manžel redaktorky ve chvíli, kdy se rozhodl tento systém s výsuvnou 10,2palcovou obrazovkou vyzkoušet.

Audi A8.
Nové Audi A8 je venku. A je nabité technologiemi

Zástupci Hondy byli z těchto informací samozřejmě zděšeni a ihned prohlásili, že filmy jako „Erotický vlkodlak v Londýně“ a „Eroticus, statečný gladiátor“ nemají v zábavním systému rodinného auta v žádném případě co dělat.

Vedení společnosti EPIX, která streamovací službu zajišťuje, se pochopitelně rozhodlo společně s Hondou tuto prekérní situaci bleskově vyřešit. A jelikož je systém provozován v rámci sítě, technici EPIXu byli schopni hned do druhého dne službu aktualizovat a odebrat sekci erotických filmů z nabídky všech vozů s tímto systémem.

Volvo XC60 v úpravě od Polestar.
Polestar přikořenil Volvo XC60. Ostá verze T8 má 421 koní

Zajímavostí ovšem je, že od letošního května Honda prodala kolem pěti tisíc modelů Odyssey a ani jeden ze zákazníků tuto nepříjemnost automobilce nenahlásil. Je tedy možné, že manžel redaktorky Forbesu si této peprnosti všiml jako úplně první. Těžko totiž uvěřit, že takové množství majitelů rodinných minivanů doteď neřešilo promítání pornofilmů na zadních sedačkách, kde povětšinou sedí jejich děti.