Nissan Middle East se v podobných promo akcí doslova vyžívá a dobře dělá. Nissanu se na Středním východě skutečně skvěle daří, což lze přisuzovat i skvělé propagaci tamější organizace.

Posledním jejich počinem je světový rekord v největším počtu synchronizovaných vozů na jednom místě. Organizátoři tuto akci nazvali „synchronizovaným automobilovým tancem“. Do arabské pouště sezvali 180 automobilů Nissan Patrol a z jedoucích automobilů vytvořili obrazec, který při pohledu z výšky připomínal letícího dravce. Přestože se vše zdá jako jednoduchá záležitost, akce si vyžádala hodiny příprav a velký tým organizátorů.

Subaru Leone
Prvním Subaru s pohonem všech kol bylo Leone. Jeho design neurazí ani dnes

Pro Nissan to je další, v pořadí třetí zápis do Guinnessovy knihy rekordů. Nejprve vytvořil rekord v nejrychlejším driftu s GT-R, pak se Patrol stal nejrychlejším vozem, jaký zdolal 100 metrovou písečnou dunu a nakonec zase Patrol odtáhnul nejtěžší letadlo planety na vzdálenost 50 metrů.

Nyní Nissan překonal předchozí rekord 36 automobilů o dalších 146! Všichni účastníci tohoto netradičního rekordu byli zaměstnanci Nissan Middle East s jejich služebními nebo osobními vozy.

Startér-generátor nezvyšuje výkon pohonné jednotky
Kia řekla, kolik stojí elektromotory v jejích autech. Zaplatíme je kvůli emisím

V přiloženém videu se můžete na rekord a následnou radost všech zúčastněných podívat.

Zdroj: Youtube