Poslední roky se nám tu rozmohl takový nešvar. Ještě není ani pořádně po dušičkách a prodejci už „ladí“ formu na Vánoce, které budou až za skoro sedm týdnů. Není složité vystopovat, odkud vítr vane. V Americe jsou tak pobláznění prodejem, že už nyní všichni rozjíždějí vánoční kampaně.

Jednou takovou společností je také značka Dodge, která v reklamní kampani představuje nové Santovy sáně, která je součástí kampaně „Big Finish“.

Auto má za sebou prověrku na mosteckém autodromu
Vítězné Aero z Minor Sport z Le Mans na tamější dráhu vrátí v roce 2020

Nové Santovy sáně jsou postaveny na základě Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye, jehož vidlicový osmiválec generuje ohromujících 808 koní a 957 NM točivého momentu. Ve standardním provedení zvládá sprint z 0 na 100 km/h za 3,4 sekundy a rozjede se až na 326 km/h.

Tato reklama se jmenuje poměrně trefně „Upgrade“ (Vylepšení) a Santu v ní hraje bývalý wrestingový zápasník Bill Goldberg, který se po té, co po roce spatří své staré sáně, rozhodně pro razantní změnu.

Dodge dokonce pozměnil logo Hellcatu, což je ale zase jen chytrý marketingový tah, protože Dodge už má nachystané upomínkové předměty dárky s tímto motivem, jako například Santův svetr nebo trička.

Zdroj: Dodge

Kromě této reklamy Dodge spouští více tradiční vánoční reklamy na další své modely, jako například na RAM 1500. K některým z nich dělali hudbu také slavní hudebníci, jako Gwen Stefani nebo OneRepublic.

Na zmiňované reklamy se můžete podívat v přiloženém videu.

Zdroj: Youtube