Bezesporu velmi originálně si poradil jistý Holanďan a majitel šmoulově modrého Gallarda bez střechy. Pozorný přispěvatel serveru Autogespot s přezdívkou Sanderwubs jej zahlédl na silnici ve městečku Zeewolde, jak za supersportem táhne praktický uzavíratelný vozík.

Přívěs je zcela očividně vyroben na míru a barevně sladěn s vozem samotným. Celkový tvar a hlavně zadní světla vypadají proti italskému supersportu sice trochu retro, ale o praktičnosti nemůže být pochyb. Odhadem pojme vozík totéž, co větší rodinné kombi a co se nevejde dovnitř, vejde se na připravenou zahrádku.

Aktuální Volkswagen Golf GTI Performance.
Víte, proč má Golf GTI tohle zvláštní čalounění a řadičku jako golfový míček?

Je sice naprosto jasné, že vozík za Lamborghini nese pro vůz a jízdní vlastnosti jistá omezení a třeba využití potenciálu akcelerace asi není dobrý nápad, ale manželka, která si chce vzít na dovolenou kompletní šatník, je holt neoblomná.

Jisté ovšem je, že sotva majitel v cílové destinaci vůz odpřáhne, může si s ním dopřávat radosti plnými doušky. Po celou dobu cesty bude navíc středem pozornosti. Lamborghini s vozíkem totiž není něco, co by bylo na silnici k vidění každý den.